Blogposts2 mei 2021

Sportmassage (met intake en advies)

Wat is een Sportmassage en voor wie is deze geschikt?

*Het  is een krachtige massage, geen ontspannings/wellness massage.

Er wordt 1 regio van uw lichaam behandelt.

Onze sportmasseur gebruikt warme massage olie in dit koude jaargetijde.

*Geschikt voor mensen die vaak sporten en baat hebben bij een voorspoedig spierherstel. Bij deze massage is extra aandacht voor de spieren. Om blessures te herstellen en te voorkomen, en spierherstel te bevorderen is deze massage uiterst geschikt.

Vóór het sporten te reserveren als voorbereiding op de prestatie die gaat komen.

Ná het sporten bespoedigt de Sportmassage het herstel en verlicht spierpijn.

*Ook geschikt voor mensen die klachten hebben vanwege een zittend beroep, zwaar werk of een verkeerde houding. De Sportmassage laat spanning en stress uit  het lichaam vloeien en vermindert hierdoor de pijn.

-Onze masseur geeft u graag advies gericht op uw klachten  bij deze behandeling. Stel gerust uw vragen aan hem.

-Indien nodig kunt u een sporttape laten aanbrengen tijdens de behandeling, kosten hiervoor zijn € 2,–

-Heeft u een aanvulling bij deze Sportmassage nodig (advies behorend bij de massage krijgt u zowieso), bijvoorbeeld een loopanalyse of houdingsadvies dan rekenen wij hiervoor € 10,– extra, duur hiervan ongeveer 10 minuten.

-Komt u voor het eerst dan rekenenen we € 3,– extra voor de intake. Daarna gaat de reguliere tijd en prijs lopen voor de Sportmassage.

-Ook bij deze massage is het mogelijk naar wens een Essentiële olie toe te voegen aan de massage-olie . Zie de kop Aromatherpaie voor meer info hierover.

-NIEUW, EN ALLEEN VOOR SPORTERS,  hebben we de mogelijkheid om deze te verlengen tot 50 minuten indien er meerdere regios betrokken zijn of onze masseur het niet haalt om uw klacht te behandelen binnen de normale tijd. De prijs hiervoor is € 51,50, en is te reserveren in overleg.

-Na elke massage is het goed om veel water te drinken. De vrijgekomen afvalstoffen moeten afgevoerd worden. Het kan ook zijn dat de pijn in bepaalde spieren even iets heviger is na de massage.

-Bij twijfel of vragen kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier op de website www.sportmassagevandooren.com  Bel of stuur een appje op 06-34449396. Kijk graag op onze website daar vindt u aanvullende informatie m.b.t. onze behandelingen.

 

 

 

 

Share