Blogposts2 mei 2021Combi behandeling voor Dames

https://www.sportmassagevandooren.com/wp-content/uploads/2021/02/DSC_0083-1280x853.jpg

Deze behandeling is een 50 minuten behandeling voor dames.

*Geschikt voor mensen die klachten hebben vanwege een zittend beroep, zwaar werk verrichten en/of een verkeerde houding hebben . De Sportmassage gevolgd door een Hotstone Massage laat spanning uit het lichaam vloeien en vermindert hierdoor de pijn.

-Met een combinatie wordt bedoeld dat er eerst een krachtige sportmassage wordt gedaan die overgaat in rustgevende hotstone massage. U kunt gewoon blijven liggen op de massagetafel. Deze combinatie behandeling wordt door onze klanten als erg fijn ervaren, en is inmiddels een groot succes.

-Een sporttape kan aangebracht worden tijdens de behandeling kosten hiervoor zijn € 2,–

-Na elke massage is het goed om veel water te drinken. De vrijgekomen afvalstoffen moeten afgevoerd worden. Het kan ook zijn dat de pijn in bepaalde spieren even iets heviger is na de massage.

-Bij twijfel of vragen kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier op de website www.sportmassagevandooren.com of bel op 06-34449396.

In onze huisregels vindt u belangrijke aanvullende informatie, deze kunt u doornemen alsvorens u naar de behandeling komt.

 

!! De SPORTMASSEUR is een begeleider die preventief werkt ter preventie van blessures en overbelasting. Hij houdt het GEZONDE LICHAAM GEZOND.

 

 

 

 

Share